COPENHOT

Besøgstidspunkt: November 2020

copenhot
  • Hvad: udendørs spaområde med vildmarksbade og saunaer på Refshaleøen

  • Vælg mellem hot days med fælles adgang til det hele eller book privat sauna/vildmarksbad

  • Fedt fordi: fantastisk beliggenhed med direkte havadgang

NEW NORDIC WELLNESS HOS COPENHOT

Copenhot definerer sig selv som New Nordic Wellness, og adskiller sig med sin udendørs beliggenhed midt i de rå og industrielle omgivelser på Refshaleøen da også en del fra den klassiske forestilling om nordisk wellness som et minimalistisk koncept i lyse og stilrene rammer. 

 

Hos Copenhot defineres oplevelsen i høj grad af vejr og vind, til gengæld får man så mulighed for at sidde i et brændefyret vildmarksbad uden åben himmel og nyde solnedgangen over Københavns havn i opvarmet havvand fra selvsamme:

Foretrækker man en mere vejrbeskyttet oplevelse, er det bare at booke en panoramasauna:

sauna_copenhot

Under alle omstændigheder er en stor del af oplevelsen det kolde gys i havnebassinet:

Vil man virkelig give den gas, kan man leje en af Copenhots to sejlende (!) hot tubs eller dette blærede hot tub-tårn, hvorfra man kan nyde udsigten over havnen fra et 6-personers kar med 40 grader varmt havvand. Med bookingen følger en flaske bobler - lyder som en rimelig fed måde at fejre fødselsdag eller lignende på: 

saunatårn_copenhot

Man må gerne tage drikkevarer fra baren med i saunaer og vildmarksbade, og efterfølgende kan man hænge ud i den hyggelige bålbar.

EFTER BESØGET HOS COPENHOT

Er man blevet sulten er der ikke langt til det store udendørs madmarked Reffen (der faktisk også har åbent om vinteren i form af en indendørs spisehal ved navn Werkstatt):

reffen

Eller den populære restaurant og vinbar La Banchina:

la banchina

Eller køkkenhaven hos Amass:

amass restaurant

Copenhot er kort sagt et herligt spakoncept, som jeg desværre kun har nået at prøve en enkelt gang grundet corona. Her lejede vi en privat sauna for 4 personer i en time og havde en helt forrygende eftermiddag med rigelige mængder bobler ved bålet efterfølgende.

 

Alle var enige om at det kun kunne gå for langsomt med at få booket et vildmarksbad til vores næste møde, og det bliver helt sikkert noget af det første vi gør når corona slipper grebet igen. Herfra altså mine varmeste anbefalinger til Copenhot, mere af den slags, tak!

copenhot