OM MIG

Let's face it - jeg har hverken overlevelsesevnerne eller tiden til at bare at forsvinde ind i Sarek Nationalpark i ugevis, hvor eventyrligt det end lyder. Mindre kan dog også gøre det, og websitet her er netop tænkt som inspiration til flere naturoplevelser i hverdagen - lige til og inden for en overskuelig afstand.

Selv er jeg hverken outdoor-ekspert, professionel fotograf eller indehaver af en masse dyrt grej, til gengæld kan jeg ikke få nok af aktive oplevelser i naturen. Det er der efterhånden kommet mange skønne ture ud af, og dem kan du læse om og forhåbentlig lade dig inspirere af her på sitet.

Hvad angår opfordringen til at holde Scandinavian Staycation er det min mission at inspirere flere til at holde ferie hjemme i Skandinavien i stedet for at flyve hele kloden rundt, trods alt har vi noget af verdens smukkeste og mest spektakulære natur lige om hjørnet:

Personligt elsker jeg uspolerede og enkle naturoplevelser med telt, kajak, vandrestøvler, ski eller cykel, men går bestemt heller ikke af vejen for lidt luksus i form af unikke overnatningssteder, havspa eller gourmet. Derfor finder du en masse af det hele her på websitet.

Især er jeg vild med havkajak, skærgård, sæler og i det hele taget alt hvad der har med havet at gøre. Og så ELSKER jeg Norden ♥

Når jeg ikke lige er på sælsafari eller cykelferie arbejder jeg som selvstændig oversætter og copywriter fra min base i Københavns skønne Sydhavn, hvor jeg bor sammen med min kone og vores to teenagebørn.

Kontakt

Tak for din besked!