OM MIG

Let's face it - jeg har hverken overlevelsesevnerne eller tiden til at bare at forsvinde ind i vildmarken i ugevis, hvor eventyrligt det end lyder. Mindre kan dog også gøre det, og rejsebloggen her er netop tænkt som inspiration til flere aktive naturoplevelser i hverdagen - lige til, uden en masse dyrt udstyr og inden for kort og klimavenlig afstand.

​Som noget unikt for denne rejseblog kan stort set alle udflugtsmålene nås med kombinationen tog plus cykel, da jeg selv langt foretrækker denne aktive rejseform fremfor bil. På den måde bliver turen til og fra destinationen en aktiv del af selve oplevelsen i stedet for et nødvendigt onde, og man kan skam sagtens tjekke ind på et spa- eller gourmethotel med en cykeltaske over skulderen 😊 (spår konceptet spa and bike en strålende fremtid!)

Under overskriften "Mobil uden bil" indeholder mine rejseguides derfor informationer om bedste togforbindelse samt digitale cykelkort, der gør det nemt og ukompliceret at vælge tog og cykel fremfor bil.

Hvad angår opfordringen til at holde Scandinavian Staycation er det min mission at inspirere flere til at holde ferie hjemme i Skandinavien i stedet for at flyve hele kloden rundt, trods alt har vi noget af verdens smukkeste og mest spektakulære natur lige om hjørnet:

tromsø_fjellheisen

Personligt elsker jeg uspolerede og enkle naturoplevelser med cykel, telt, kajak, vandrestøvler eller ski, men går bestemt heller ikke af vejen for lidt luksus i form af unikke overnatningssteder, havspa eller gourmet. Derfor finder du en masse af det hele her på websitet.

Især er jeg vild med cykelferie, skærgård og sæler. Og så ELSKER jeg Norden ♥

scandinavian Staycation

Når jeg ikke lige er på sælsafari eller cykelferie arbejder jeg som selvstændig copywriter og oversætter (svensk, norsk, tysk og engelsk til dansk) fra min base i Københavns skønne Sydhavn, hvor jeg bor sammen med min kone og to teenagebørn. Samtidig er jeg ved at uddanne mig til meritlærer, da jeg drømmer om at udskifte hverdagen foran computeren med et job som efterskolelærer - allerhelst selvfølgelig på en outdoor-efterskole. Og så drømmer jeg selvsagt om at blive nordisk sprogpilot og kommer helt sikkert til at inddrage Norden i skolen ved enhver tænkelig lejlighed!

Kontakt

Tak for din besked!