top of page
glashus_sverige

Unik overnatning

- naturnært og spektakulært -

Unik overnatning i Sverige og Danmark

I både Danmark, Sverige og Norge findes der masser af anderledes overnatningssteder med et vri som man så sødt siger på norsk, så mulighederne for at lægge hverdagen bag sig og få en uforglemmelig overnatningsoplevelse inden for en overskuelig afstand er mange.

Da jeg selv bor i København er det geografiske fokuspunkt p.t. primært Sydsverige samt Sjælland og øerne, men jeg satser bestemt på at kunne tilføje mange flere overnatningssteder i både resten af Danmark samt Norge og det øvrige Sverige i fremtiden.

Selv elsker jeg naturnære overnatningssteder, hvor der er gjort lidt ekstra ud af placeringen, indretningen, værtsskabet eller maden (eller det hele på én gang selvfølgelig!), og her finder du derfor et bredt udvalg af fantastiske overnatningssteder i Danmark og Sydsverige, der hver især udmærker sig på et eller flere disse punkter. Har værterne samtidig anstrengt sig for at udvikle et klimasmart og bæredygtigt turismekoncept er vi selvsagt helt oppe at ringe!

- Men bare det at man som gæst vælger en kortrejst destination gør jo allerede en stor og positiv forskel i klimaregnskabet. 

Selv er jeg komfortfleksibel og glæder mig lige så meget over et unikt shelter som et boutique-hotel, men da alle nok ikke har det på samme måde, har jeg inddelt de forskellige unikke overnatningssteder i temaer, der forhåbentlig gør det nemmere at finde det helt perfekte overnatningssted i forhold til komfortønsker, prisniveau og beliggenhed. 

FANTASTISKE SHELTERS OG TELTPLADSER I FRI NATUR