top of page

GRAND HÔTEL MÖLLE:
HISTORISK GRANDEUR MELLEM KATTEGAT & KULLEN

Besøgstidspunkt: maj 2022

Unik overnatning på boutique hotel i Sverige: GRAND HOTEL MÖLLE

MOBIL UDEN BIL: SÅDAN KOMMER DU TIL GRAND HÔTEL MÖLLE

Fra København kan du tage med direkte Øresundstog til Helsingborg, rejsetid 1:22 minutter. Herfra kan du fortsætte ad den underskønne nationale cykelrute Kattegattleden, som du kan følge helt til Lerhamn ca. 3 km. fra Mölle (i alt overskuelige 34 km)

Sveriges bedste cykelrute kattegattleden

På hjemvejen kan du fortsætte videre ad Kattegattleden til Ängelholm og herfra tage toget hjem (ca. samme cykelafstand som udvejen). Turen kan også tilbagelægges med tog og bus hele vejen, evt. med færge fra Helsingør til Helsingborg. Herfra tager turen ca. 1:20 time med bus inklusive et enkelt skift i Höganäs.

SÅDAN BOR DU PÅ GRAND HÔTEL MÖLLE

På Grand Hôtel Mölle bor du på charmerende værelser i typisk badehotelstil.

værelse Grand Hôtel Mölle:

Udsigten til Kattegat og Kullen må siges at være hovedattraktionen. Alle værelserne på havsiden har desuden altan, så det betaler sig afgjort at opgradere til havudsigt - så kan denne udsigt nemlig blive din:

UDSIGT Grand Hôtel Mölle

På varme sommerdage kan man nyde en drink eller middag på den store udsigtsterrasse udenfor, desværre blæste det for vildt lige den dag vi var der.

GRAND HOTEL MÖLLE

Hjemmefra havde jeg ellers virkelig forestillet mig hvordan jeg slængede mig på denne lille panoramaterrasse ned glas bobler i hånden i solnedgangen, men det blev der altså ikke noget af. 

grand hotel molle

Det blev så i den hyggelige barlounge indenfor i stedet, heller ikke værst trods alt.

grand hotel mölle

Som de fleste andre hoteller opererer Grand Hôtel Mölle med forskellige pakker. Vi havde booket pakken miniferie, der både omfattede bobler ved ankomst, 5-retters menu i restauranten og selvfølgelig morgenmad (som nok er den bedste hotelmorgenmad jeg nogensinde har fået!).

Aftenens tastermenu var ambitiøs med bl.a. tartar på jomfruhummer, indisk kikærtetaco og kullenlam i to forskellige tilberedninger, virkelig lækkert. Sørg i den forbindelse for at smage de lokale vine fra Kullenhalvøen (f.eks. fra Arilds Vingård). Det hele akkompagneres selvsagt af den allestedsnærværende panoramaudsigt.

restaurant mölle by the sea

Helt klart værd at bruge plads på kjole og festsko i cykeltasken for denne kulinariske oplevelse!

mölle by the sea

Grand Hôtel Mölle får helt klart mine varmeste anbefalinger, man får virkelig meget herlighed for pengene her. Husk endelig også at pakke vandresko- og tøj i weekendtasken, for naturreservatet Kullen byder på aktive naturoplevelser i særklasse. Klik på billedet for at læse min omfattende guide til herlige vingårde, de bedste vandreruter, kagetunge caféer og meget mere på Kullenhalvøen.

vandreweekend Kullen
bottom of page